Marieni’s op locatie!

Het is alweer een tijd geleden, maar wat was het leuk: 23 mei, waren we met heerlijke baksels aanwezig bij Blom mode in Assen. Dit ter ere van hun V.I.P. Fashion event wat de hele week al aan de gang was. 23 mei was de laatste dag en dat werd natuurlijk extra feestelijk afgesloten. Ware mannequins die met flair en enthousiasme de meest zomerse kledingcombinaties lieten zien, lekkere olijven en tapas van Don Emilio, prosecco en fruitige drankjes, een goodiebag EN vers gebakken cakejes van Marieni’s natuurlijk, om het feest compleet te maken!

We lieten de bezoekers en klanten onze yummy carrot cake en chocolate fudge brownie proeven en hadden zelfs enkele mooi verpakte doosjes met cupcakes klaar staan om zo mee te nemen! Geregeld kwam de vraag voorbij wie er jarig was 😉 en dat kan ik me heel goed voorstellen. De klanten waren blij verrast en werden heerlijk in de watten gelegd.

Ook voor onszelf was het een geslaagde dag: de doosjes met mini cupcakes gingen als warme broodjes over de toonbank, en wat een complimenten mochten we in ontvangst nemen van een ieder die heeft geproefd!

Voor iedereen die erbij was: hartelijk dank voor het enthousiasme! En Blom bedankt voor de gezelligheid en gastvrijheid!

Organiseer jij ook een event en wil jij jouw gasten / bezoekers trakteren op heerlijke mini gebakjes? Neem contact op via info@marienisbakery.nl .

 

X Marieni