Wat gaat het toch snel. Nog maar een week en dan is het alweer kerst. Ga je heerlijk gourmetten of heb jij een gedurfd 4 gangen diner op de planning staan? Heb je dan ook al gedacht aan wat lekkers voor bij de koffie? Marieni’s heeft een leuke kerstactie met verschillende lekkere gebakjes op het menu. Deze worden vers gebakken en binnen Assen gratis bezorgd op beide kerstdagen!

De actie bestaat uit heerlijke kerstgebakjes speciaal samengesteld voor de feestdagen. Lees snel verder voor wat we zoal bezorgen!

Daarbij hebben we een leuke verrassing: Marieni’s bestaat 1 jaar en levert daarom bij alle bestellingen in december een kleine traktatie! Daarnaast verloten we 1 van onze eigengemaakte Gemberkoek huisjes t.w.v. €25,00 onder iedereen die in de maand december bij ons besteld!

Bestellen kan tot 22-12 tot 12.00 uur: mail ons naar info@marienisbakery.nl bel of whatsapp naar 06 3007 22 22!

Gemberkoek huisje

Gemberkoek huisje

 

Proeverij mini cupcakes

Proeverij Mini cupcakes: Een doos met 12 mini cupcakes, vers voor u gebakken. In verschillende smaken, zo zit er voor een ieder wat lekkers tussen! Denk aan chocolade, carrot, vanille en nog andere heerlijke smaken. Van €13,50 voor €10,00

 

dessertbox

Dessert Box: Deze box is eigenlijk net als bovenstaande een proeverij, maar dan uitgebreider. Deze box bevat 24 mini gebakjes waaronder chocolate fudge brownies met geroosterde stukkjes walnoot, mini cupcakes in diverse smaken, en taartjes zoals lemon curd meringue taartjes. Ideaal voor een groter gezelschap of wanneer je bij de koffie en na het avondeten iets lekkers te snoepen wilt! Van €30,00 voor €25,00.

pompoencake

Pompoen cake: Deze cake is smeuïg dankzij de pompoen, kruidig en geurig dankzij heerlijke specerijen als gember & kaneel en heeft een friszoete vanilleglazuur. Afgemaakt met geroosterde pecannoten en praliné van pecannoten. Goed voor 10-12 lekkere plakjes cake bij de koffie of thee. Van €25,00 voor €20,00.

Luxe chocoladetaart

Luxe chocoladetaart: Zachte chocoladecake, fluweelzachte meringue vulling, karamelsaus en ganache van pure chocolade. Als je een echte showstopper op tafel wilt zetten is dit de taart :)! Zeker goed voor 10-12 porties. Van €30,00 voor €25,00.

 

Naast deze speciale kerstgebakjes serveren we nog veel meer lekkers, bijvoorbeeld:

 

carrot cake

Carrot Cake: deze klassieker is niet meer weg te denken uit ons assortiment. Smeuïg, vol van smaak en met een kleine bite dankzij de walnoten en rozijnen. Een heerlijk gebak wat ook helemaal past in de decembermaand! €20,00 voor 8-10 porties.