Iemand verrassen op Valentijnsdag? We regelen het voor je! We rijden geregeld met een auto vol heerlijke gebakjes rond in het weekend. Het weekend van 14 februari is daar geen uitzondering in. Wat wel een uitzondering is, is dat we het extra feestelijk maken. Als we dan toch de liefde vieren ;-). Alle bestellingen voor Valentijnsdag worden daarom mooi verpakt. We leveren de bestellingen met een prachtige roos en een valentijnskaart. Laat ons weten wat voor lieve, vrolijke boodschap jij hebt voor de ontvanger. Wij zorgen dat het erop komt!

Daarbij nog meer goed nieuws: We bezorgen niet alleen gratis in Assen maar dit keer ook in Groningen!

Kies iets uit ons assortiment of laat 1 van de 2 Valentijns-specials bij jou (of een ander ) bezorgen.

Voor Valentijnsdag kun je nu kiezen uit 2 specials:

Hartjes pavlova voor 2 personen:

Valentijnsdag-Marienis

Luchtig van buiten, ‘chewy’ van binnen. Een heerlijke meringue met verse slagroom, witte chocolade, aardbeien,en bosbessen, €10,00. Dit is inclusief roos, Valentijnskaart & bezorging in Assen & Groningen.

 

Luxe Chocoladetaart voor 2-4 personen:

Valentijnsdag-marienis2

Zachte chocoladecake. Gevuld met een ganache van pure Callebaut chocolade,zelfgemaakte aardbeienconfituur, vanillecrème en verse aardbeien. De buitenkant handmatig versierd met Callebaut chocolade, €15,00. Dit is inclusief roos, Valentijnskaart & bezorging in Assen & Groningen.

Wie verras jij? Bestellen kan via info@marienisbakery.nl en 06 3007 22 22 (ook via Whatsapp).

Heb je nog vragen? Bijvoorbeeld over hoe laat we bezorgen? Neem gerust contact op, we beantwoorden alle vragen graag!